Ivana Bulatović-Stojaković
Ivana Bulatović-Stojaković

Za Ivanu!

Opis

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Ivanu Bulatović-Stojaković (1975).

Ivani je dijagnostikovan dupleks karcinom dojke i adenokarcinom pankreasa. Zbog nepoznatih febrilnih stanja i trombocitopenije u avgustu 2023. godine sprovedena su ispitivanja. Na inicijalnom CT-u verifikovana je tumorska promena u desnoj dojci i tumor pankreasa sa infiltracijom VMS i v. Luenalis, meta promene na jetri, ascites i meta promene u pršljenovima Th11 i L1. Biopsija promene u dojci ukazala je da se radi o duktalno karcinomu, a rađena je i biopsija promene u pankreasu bez PH verifikacije.

Shodno odluci Konzilijuma IORS u aprilu 2024. godine primenjena je HT ali u maju dolazi do pogoršanja stanja zbog ileusa. Operisana je na IORS u maju 2024, a intraoperativno verifikovana perforacija cekuma, urađena desna hemikolektomija sa terminalnom ileostomom i biopsija tumorske promene u jetri, a PH nalazom utvrđeno da se radi o adenokarcinomu pankreatobilijarnog porekla.

Lečenje je nastavila u privatnoj onkološkoj bolnici u Beogradu gde je preporučena primena odgovarajuće simptomatske i suportivne terapije, a zbog kliničkih i ultrazvučnih znakova subokluzije creva. Započet je intenzivni rehidratacioni tretman uz primenu kortikosteroidne terapije.

Sredstva su potrebna za nastavak lečenja u privatnim zdravstvenim ustanovama, hemoterapije i infuzije, kućno lečenje, za specijalističke lekarske preglede, kontrolne preglede, onkološki konzilijum, laboratorijske analize.

Za Ivanin život! Budimo humani!

Pomozimo Ivani!

Poslednje uplate

Filip Stoev
05.10.2024
Neproknjižena internet uplata
Za korisnika1723
20.000,00 RSD

Podeli

Ubacivanjem Embed Code-a
na vašem Websajtu:

COPY CODE

COPIED